Darmowa wysyłka dla zamówień od 150 zł.

PRÓBKA ARQUIVET FRESH Półwilgotna karma dla psa kurczak i ryba oceaniczna 100 g

Symbol: 37442
Dostępność: 844 szt.
5.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Darmowa wysyłka od 200 zł Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
14
  • Paczkomaty InPost 14
  • ORLEN Paczka 14
  • Kurier GLS 15
  • Kurier DPD 16
Więcej o produkcie
ean:
8435117891210
Waga
0.1 kg
EAN:
8435117891210

Kompletna półwilgotna karma dla wszystkich dorosłych psów, każdej rasy.  55% kurczaka, 20% ryb i 25% warzyw, owoce i zioła lecznicze. Karma tłoczona na zimno, nie wyciskana, poddana minimalnej obróbce. Bezglutenowa, bez mączek mięsnych, bez sztucznych barwników i aromatów. Gotowana powoli i w niskiej temperaturze.

Oryginalna receptura zapewnia psu witalność i energię na dni pełne zabaw i wspólnych wypraw z opiekunem.

SKŁAD: 55% świeży kurczak, 20% świeża ryba, ryż, pulpa buraczana, marchew, drożdże piwne, cykoria, melon, gruszka, jabłko, kurkuma, rozmaryn, tymianek. 

SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko 27%, włókno surowe 1,5%, tłuszcz surowy 17%, substancje nieorganiczne 6%, wilgotność 20%, Wapń 1%, Fosfor 0,6%. 

ENERGIA METABOLICZNA/KG: 3750 Kcal / 14176 Kj

DODATKI ODŻYWCZE (na 1 kg s.m.): Witaminy (j.m.): Witamina A (3a672a) 22726, Witamina D3 (3a671): 1450, Witamina E (3a700): 454. Składniki mineralne (mg): 3b503(Mn:36), 3b103( Fe:72), 3b405(Cu:7,2), 3b603(Zn:100), 3b201(I:1,27)

SPOSÓB UŻYCIA:  Karma odpowiednia dla wszystkich ras psów. Tabela zalecanych dziennych dawek (podane ilości są orientacyjne) znajduje się na tyle opakowania. Ilość karmy może się różnić w zależności od aktywności, rasy psa i warunków środowiskowych. Psy powinny mieć zawsze czystą i świeżą wodę. Przechowywać pojemnik szczelnie zamknięty, w chłodnym, suchym i przewiewnym miejscu, z dala od światła i słońca. 

Karmę półwilgotną należy wprowadzać do diety psa stopniowo!

Parametry:
ean:
8435117891210
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: