Darmowa wysyłka dla zamówień od 150 zł.

ARQUIVET Sensitive łosoś z ryżem i kukurydzą 12 kg dla psów dorosłych.

Symbol: 36722
Dostępność: 49 szt.
179.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Darmowa wysyłka od 200 zł Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier DPD 0
  • Kurier GLS 0
  • Paczkomaty InPost 0
  • ORLEN Paczka 0
Więcej o produkcie
ean:
8435117892859
Waga
12 kg
EAN:
8435117892859

Karma dla psów dorosłych na bazie łososia, ryżu i kukurydzy i ziemniaków, bezzbożowa.

SKŁAD: świeże mięso z łososia (22%), ryż, kukurydza, mięso z łososia, olej z kurczaka, ziemniaki, hydrolizowany łosoś, wysłodki buraczane, drożdże, cykoria (FOS) 0,05%, mannanooligosacharydy (MOS) 0,05%, fosforan jednowapniowy, chlorek sodu, juka schidigera.

SKŁADNIKI ANALITYCZNE:

Białko surowe 28%,

oleje i tłuszcze surowe 17%,

kwasy tłuszczowe omega 6 3%,

kwasy tłuszczowe omega 3 0,5%,

włókno surowe 3,40%,

substancje nieorganiczne 6,95%,

wapń 1,20%,

fosfor 0,80%,

wilgotność 9%.

DODATKI ODŻYWCZE:

Witamina A 18 000j.m./kg. Witamina D-3 1800 IU/kg. 
Witamina E 200mg/kg.
Witamina C 100mg/kg.
L-karnityna 40mg/kg.
Tauryna 500 mg/kg.
Żelazo (Siarczanmonohydrat żelaza) 75 mg/kg.
Miedź(Pięciowodny siarczan miedzi) 10 mg/kg.Mangan (monohydrat siarczanu manganu)25mg/kg.
Cynk (monohydrat siarczanu cynku) 76mg/kg.
Jod (jodek potasu) 2 mg/kg.Selen (selenin sodu) 0,11 mg/kg.

DODATKI TECHNOLOGICZNE: Przeciwutleniacze: naturalne ekstrakty bogate w tokoferole. 

Ilości karmy mogą się różnić w zależności od rasy psa, wykonywanych przez niego czynności i warunków środowiskowych. Psy muszą mieć zawsze dostęp do czystej i świeżej wody. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

WAGA PSA ZALECANA DZIENNA DAWKA
< 5 KG  49 - 94 gram
5 - 10 kg 94 - 159 gram
10 - 20 kg 159 - 267 gram
20 - 30 kg 267 - 362 gram
30 - 40 kg  362 - 449 gram
40 - 50 kg 449 - 530 gramn
50 - 60 kg 530 - 695 gram
Parametry:
ean:
8435117892859
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: